Home / Rheden-Regiobode / Uitkomsten onderzoek wijkbeleving Velp Zuid

Uitkomsten onderzoek wijkbeleving Velp Zuid

VELP – Studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein Velp trokken de afgelopen weken Velp Zuid in om bewoners te vragen naar hun ervaringen met groen en water in de wijk. Zij presenteren hun bevindingen deze week in buurthuis De Poort.

De studenten hebben inwoners van de wijk gevraagd naar wat er bijvoorbeeld anders kan op het gebied van groen en water in de wijk. Ook vroegen ze hoe bewoners hier aan wilden bijdragen. Inwoners hebben met de studenten gesproken en enquêtes ingevuld.
De studenten hebben de uitkomsten bekeken en willen de resultaten van hun onderzoek delen met de bewoners. Ze leggen uit wat hun bevindingen zijn en lichten de ervaringen van inwoners toe. Ook vertellen de studenten hoe zij, als professionals, de wijk beleven. Hierna worden inwoners in een interactieve sessie uitgenodigd te reageren op de bevindingen. Gemeente Rheden gebruikt deze wijkbelevingsrapporten voor bijvoorbeeld herinrichtingsplannen.

In een bijeenkomst op dinsdag 15 januari komt Velp Zuid-Oost aan bod, het deel ten oosten van de Kennedylaan. Op donderdag 17 januari wordt Velp Zuid-West besproken, het deel ten westen van de Kennedylaan. Op beide dagen zijn inwoners van de wijk welkom vanaf 19.15 uur. De presentatie duurt van 19.30 tot 20.30 uur.

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.