Home / Brummen-Regiobode / Twijfels over fietsroute langs Elsbosweg

Twijfels over fietsroute langs Elsbosweg

KLARENBEEK – Aanwonenden en Klarenbeeks Belang hebben hun twijfels bij het gepresenteerde plan voor een veilige fietsroute langs de Elsbosweg van Klarenbeek naar De Maten. De gepresenteerde plannen zijn volgens hen niet veilig genoeg voor de gebruikers van het fietspad, omdat op een gedeelte sterk wordt afgeweken van de rijweg.

Reeds in een vroeg stadium heeft Klarenbeeks Belang richting de gemeente Apeldoorn enkele punten benoemd, die in haar ogen kunnen bijdragen aan het vergroten van de veiligheid en het gebruik van het fietspad. Volgens het bestuur moet het uitgangspunt zijn dat er een veilige fietsverbinding ontstaat met voldoende sociale controle en zonder te veel aantasting van de omgeving.
Half januari is er een vervolgoverleg, waarbij de nog aanwezige knelpunten worden besproken. Klarenbeeks Belang vertrouwt erop dat zij er op een positieve manier uitkomt met alle betrokkenen en dat er uiteindelijk een voor alle partijen acceptabel plan zal ontstaan. Het bestuur verwacht ook dat deze lang verwachte en veilige fietsverbinding spoedig kan worden aangelegd.

Lees ook

Riool is geen afvalputje

BRUMMEN – Het rioolputje is niet bedoeld om afval in te gooien. Om dat duidelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.