Home / Brummen-Regiobode / Trouwe leden van SHE

Trouwe leden van SHE

HALL – Voetbalvereniging SHE uit Hall hield zaterdag 12 januari de nieuwjaarsreceptie in zaal Bello. Vele leden waren aanwezig en onder het genot van een hapje en drankje werd het een gezellige middag.

Voorzitter André van Welie benadrukte in zijn toespraak dat de vereniging financieel kerngezond is, met name door een aantal succesvolle acties waar vele leden zich met hart en ziel voor inzetten. “Dat er vijf herenteams en twee dameselftallen actief zijn, is voor zo’n klein dorp echt bijzonder. Het op dit moment ontbreken van jeugdteams is jammer, maar dit lijkt van tijdelijke aard. Want het aantal bambi’s dat elke zaterdag van 10.00 tot 11.00 spelenderwijs kennis maakt met het spelletje voetballen, groeit gestaag”, aldus de voorzitter. Half februari starten de jongste groepen weer en elk kind vanaf vier jaar is dan van harte welkom.
Het vierde elftal won als best presterende team van vorig seizoen de Halle Balle Cup en er werden acht jubilarissen gehuldigd. Frank van de Baan, Leon Zijlstra, Marien Kruk, Gerard Hendriks, Wim Brouwer en André van Welie zijn allemaal 25 jaar lid. Martin Koopman en Tonny Streppel zijn 40 jaar lid.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.