Home / Brummen-Regiobode / Trouwbeleving in Beekbergen

Trouwbeleving in Beekbergen

BEEKBERGEN – Voor aanstaande bruidsparen is er op zondag 20 januari een Trouwbeleving-event bij Fletcher Hotel de Wipselberg in Beekbergen. Van 11.00 tot 16.00 uur staan regionale bedrijven klaar voor bruidsparen om hen te voorzien van inspiratie, informatie en tips. Daarnaast kunnen de bruidsparen genieten van warme dranken en wat lekkers bij de foodtrucks. Om 12.30 en 15.00 uur wordt er een real-life ceremonie gehouden. Deze trouwbeurs is gratis te bezoeken, maar vooraf aanmelden bij het hotel is gewenst. Dan staat er een goedgevulde goodiebag klaar.

www.fletcherhotelbeekbergen.nl

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.