Home / Brummen-Regiobode / Toneelgroep PJG speelt Wat een Peerdespul

Toneelgroep PJG speelt Wat een Peerdespul

EMPE – Toneelgroep PJG speelt komend weekend haar nieuwste voorstelling in ‘t Oortveld in Empe. Het publiek kan genieten van het blijspel Wat een Peerdespul.

De laatste weken hebben de acteurs de puntjes op de i gezet. De teksten zitten goed in het hoofd en de verschillende typetjes zijn tot in detail uitgewerkt. Er is hard gewerkt om een mooi decor neer te zetten.
Het stuk speelt zich af op de boerderij van de gebroeders Siebring. Klaas is veeboer, zijn broer Geert ziet meer in paarden. Klaas is het daar niet mee eens. Als Geert toch zijn zin doordrijft, met medewerking van knecht Evert barst op een dag de bom. De broers gaan ieder hun eigen weg op de boerderij. Wel komen er steeds meer bijzondere gasten op het erf, die de nodige verwarring veroorzaken.
De voorstellingen in ‘t Oortveld vinden plaats op zaterdag 2 februari om 20.00 uur en op zaterdag 9 februari om 13.30 en 20.00 uur. De zaal opent een half uur voor aanvang van het stuk. Kaarten voor de avonduitvoeringen zijn uitsluitend online verkrijgbaar via www.pjgtoneelempe.nl. De entree bedraagt 7,50 euro. Op zaterdagmiddag zijn de kaarten wel aan de zaal te koop.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.