Home / Brummen-Regiobode / Tien-over-roodtoernooi SC Klarenbeek

Tien-over-roodtoernooi SC Klarenbeek

KLARENBEEK – Biljartliefhebbers kunnen van maandag 7 tot en met zaterdag 12 januari weer meedoen aan het Tien over rood-toernooi bij SC Klarenbeek. De inschrijving is inmiddels geopend.

Er wordt gespeeld in het Multifunctioneel Centrum (MFC) in Klarenbeek. Op woensdag vindt wederom de Lady’s Night plaats. Tijdens deze avond spelen de dames hun eigen competitie, met een eigen finale en eigen prijzen. De donderdagavond is hoofdzakelijk gereserveerd voor deelnemende leden van de sportclub. De avonden beginnen steeds om 19.30 uur.
Op woensdag- en vrijdagmiddag is er gelegenheid om te spelen voor 55-plussers. Deze middagen beginnen om 13.30 uur. Er kunnen maximaal twintig spelers per middag meedoen. De finale van het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 12 januari vanaf 15.00 uur. Publiek om de spelers te steunen en aan te moedigen is zeker welkom.
Opgave voor het Tien over rood-toernooi kan bij Freek Berenschot via tel. 055 – 3011619 of biljart@scklarenbeek.nl. De kosten bedragen 5 euro per persoon.

Lees ook

De Hoge Veluwe krijgt erkenning voor succesvol natuurbeheer

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe is door het Europese project Land Is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.