Home / Doesburg-Regiobode / Theaterconcert rond Forever 27

Theaterconcert rond Forever 27

DOESBURG – Op zondag 13 januari om 15.00 uur herleven in Gasthuiskerk Doesburg legendarische namen als Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Jim Morrison. Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten vertellen de verhalen achter deze muzikanten. Die verhalen en muziek zijn de bouwstenen van een inspirerend theaterconcert.
Forever 27 gaat over de legendarische groep muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd. Rond 1970 waren dat Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin en Jim Morrison. Later kwamen daar artiesten bij als Kurt Cobain, Amy Winehouse en Jeff Buckley. Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten toeren met songs van De Club van 27 door Nederland. Forever 27 is een uniek concept; klein qua bezetting, maar muzikaal groots. De verhalen, subtiel gitaarspel en soulvolle zang zijn een blijvende herinnering aan de musici die te vroeg afscheid namen en daarmee altijd jong blijven.
Tickets voor het concert kosten 15 euro en zijn te verkrijgen via de website.

Foto: Suus Suiker

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Nieuwe sponsor voor Sportclub Doesburg

DOESBURG – Sportclub Doesburg is trots te kunnen melden dat Lammerts Self-Storage uit Doetinchem de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.