Home / Rheden-Regiobode / Team PA ook in 2019 naar de Alpe d’HuZes

Team PA ook in 2019 naar de Alpe d’HuZes

RHEDEN – Team PA uit Rheden staat ook dit jaar aan de start van Alpe d’HuZes. Zij proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Alpe d’Huzes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld. Op één dag beklimmen vijfduizend deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez onder het motto Opgeven is geen optie. Ook Team PA uit Rheden doet ook dit jaar weer mee.
Het team bestaat dit jaar uit negen teamleden. Zij zijn op dit moment volop bezig met de voorbereidingen om deze fysiek slopende uitdaging tot een goed einde te brengen. Team PA voelt zich ontzettend gesteund door sponsoren, donateurs en velen die middels een gift willen bijdragen. Daarnaast organiseert het team diverse activiteiten om geld te genereren.

Op 27 januari houdt Sport- en Healthclub de Cirkel een sportmarathon. De opbrengst hiervan zal ook worden ingezet in de strijd tegen kanker. Deze dag wordt een all-in-concept aangeboden. De belangrijkste doelstelling is om mensen enthousiast te maken voor gezond bewegen en te helpen naar een actieve leefstijl. Deelnemers kunnen deze dag het werk van Team PA ook van dichterbij bekijken. Team PA is aanwezig om vragen te beantwoorden en een kijkje in de keuken te geven. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met teamcaptain Martin de Vries via tel. 06 – 46413183.

ww.decirkel.nl
www.teampa.nl

Lees ook

Rozendaal zoekt nieuwe kinderburgmeester

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal is op zoek naar een nieuwe kinderburgermeester. Jongens en meisjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.