Home / Rheden-Regiobode / Tablet- en smartphonecafé

Tablet- en smartphonecafé

DIEREN – De Bibliotheek Veluwezoom houdt maandag 4 februari van 10.00 tot 12.00 uur weer een tablet- en smartphonecafé in de bibliotheek in Dieren. Het tabletcafé is voor iedereen die een tablet of een smartphone gebruikt en er meer over wil leren, zowel ervaren als minder ervaren gebruikers. Het is mogelijk vragen te stellen en informatie te delen. Wie zijn tablet of telefoon meeneemt, kan direct aan het werk. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Ik vind: De grenzen zijn bereikt

Het Rijk schuift gemeenten belangrijke opdrachten toe, betaalt ze daar veel te weinig voor, en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.