Home / Rheden-Regiobode / Sursum Corda zingt op Rhederhof

Sursum Corda zingt op Rhederhof

ELLECOM / RHEDEN РGemengd koor Sursum Corda uit Ellecom verleende vrijdag 21 december weer haar medewerking aan de kerstviering in Rhederhof in Rheden. Dit was zeker niet de eerste keer en een nieuwe traditie lijkt te zijn ontstaan. Veel bewoners van Rhederhof waren aanwezig en hebben genoten van de feestelijke sfeer. Het programma bevatte, naast zang, onder andere een lezing uit de bijbel. Sursum Corda zong bekende kerstliederen, waarbij volop werd meegezongen. Ook klonken mooie liederen als Puer Nobis Nascitur en Lo Yisa. Er werd heerlijk gezongen onder leiding van dirigente Truus Siddré en met pianobegeleiding van Tanya Bosman. Het koor hoopt volgend jaar weer present te zijn op Rhederhof.

Lees ook

Snelle Kerklaan wordt verkeersveiliger

ROZENDAAL – De Kerklaan en een deel van de Beekhuizenseweg in Rozendaal krijgen een maximum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.