Home / Brummen-Regiobode / Stiltedag in buitengebied Hall

Stiltedag in buitengebied Hall

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters houdt zaterdag 12 januari van 10.00 tot 16.00 uur een stiltedag in de cursusruimte van natuurboerderij de Mhene aan de Lendeweg 4a in Hall. Deelnemers komen in een groep van maximaal acht personen in stilte bij elkaar. Jantine begeleidt een keur aan oefeningen, waarmee deelnemers hun aandacht en opmerkzaamheid kunnen trainen. Tussen de middag is er een lunch. Opgeven kan bij Jantine Peters via tel. 06 – 17369599 of info@aandachtgeeftjekracht.nl.

ww.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Open atelier Annie Elissen

BRUMMEN – Annie Elissen – Groot Tjooitink neemt dit jaar voor het eerst deel aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.