Home / Rheden-Regiobode / Stichting STOER zoekt vrijwilligers

Stichting STOER zoekt vrijwilligers

RHEDEN/ROZENDAAL – Stichting STOER zoekt vrijwilligers in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Vrijwilligers van STOER helpen senioren en hun naasten met hun vragen en problemen, verwijzen ze door en bemiddelen waar nodig. STOER zoekt met name huisbezoekconsulenten en vrijwillige ouderenadviseurs. De vrijwilligers zorgen ervoor dat ouderen langer thuis kunnen wonen, betere zorg genieten en onder de mensen komen. Iedereen die affiniteit heeft met de doelgroep senioren, zelf 50-plus is en van betekenisvol contact houdt, kan zich aanmelden. Stichting STOER zorgt voor een gedegen opleiding en begeleiding voordat de vrijwilliger aan de slag gaat. Regelmatig zijn er bijeenkomsten waar ‘cases’ worden besproken met collega’s. Natuurlijk ontvangen vrijwilligers een onkostenvergoeding. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Hilda Boersma, coördinator van stichting STOER, via tel. 026 – 3611975 of hildaboersma@stichtingstoer.nl.

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.