Home / Doesburg-Regiobode / Spreekwoorden bij Ouderencontact

Spreekwoorden bij Ouderencontact

ANGERLO – Ouderencontact Angerlo komt donderdag 10 januari weer bijeen in de Wehmerhof achter de Galluskerk in Angerlo. Dit keer hebben Dorien Lensink en Ans Woudenberg een quiz voorbereid over spreekwoorden en gezegden. De oorsprong, varianten in het dialect en tegeltjeswijsheden komen aan bod. De bijeenkomst duurt van 14.30 tot 16.30 uur. Ouderencontact is bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder, die eens per maand bijeen komen.

Lees ook

Papklok van Martinitoren luidt avondklok in

DOESBURG – In de Martinitoren in Doesburg luidt elke avond om 21.00 uur een van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.