Home / Doesburg-Regiobode / Sportief jaar gezellig afgesloten

Sportief jaar gezellig afgesloten

DOESBURG – Sportvereniging Vitaal Doesburg sport op de dinsdagavond in de gymzaal in de Armgardstraat. Bij de vereniging is veel plek voor het sociale aspect en een jaar sporten werd dan ook gezellig afgesloten met een gezamenlijk drankje in Het Arsenaal. Het was een verrassing dat de Kerstman nog even langskwam en voor iedereen een presentje bij zich had.
Vitaal Doesburg start in januari weer met de trainingen om ook in het nieuwe jaar op conditie te blijven. De vereniging is bedoeld voor alle 40-plussers die fit willen blijven. De dames sporten op dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur, waarna de mannen tussen 20.30 en 21.30 uur aan de beurt zijn.
Er wordt getraind onder begeleiding van een gediplomeerd trainer. Elke sportavond begint met grondoefeningen, waarbij buik, rug, armen en benen aan bod komen. Daarna is er altijd een spel, zoals badminton of handbal. Dat is elke weer weer anders. De mannen spelen nog wel regelmatig een partijtje zaalvoetbal. De eerste dinsdag van de maand spelen de dames en heren gezamenlijk volleybal.
Nieuwe leden zijn welkom, vooral de mannengroep kan nog wel wat versterking gebruiken.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Ik vind: Wirwar informatie of de plannen?

De Stadspartij in Doesburg berichtte vorige week in Regiobode dat de Gestichten Doesburg beter ge├»nformeerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.