Home / Brummen-Regiobode / Sportief het nieuwe jaar in

Sportief het nieuwe jaar in

LOENEN – Op de laatste vrijdag van de kerstvakantie konden kinderen uit Loenen en omgeving het jaar sportief beginnen. Gymnastiekvereniging De Kempers uit Loenen stelde de gymzaal aan de Kempe twee uurtjes beschikbaar om lekker te klauteren over verschillende toestellen, te rennen, in de touwen te klimmen en trampoline te springen. Ook werd de nieuwe airtrackbaan in gebruik genomen. Voor alle kinderen en hun aanmoedigers was er na afloop wat te drinken met wat lekkers. Loenen is klaar voor een nieuw sportief jaar.

Foto: Lotte Bienias

Lees ook

Muziek aan Huis in huiskamers in Velp en Rozendaal

VELP / ROZENDAAL – In Velp en Rozendaal klinkt op zondagmiddag 27 oktober overal muziek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.