Home / Nieuws / Sportief het nieuwe jaar in

Sportief het nieuwe jaar in

DIEREN – Het is bij voetbalvereniging Dierensche Boys al jaren traditie om het nieuwe jaar sportief te beginnen. Alvorens bij de nieuwjaarsreceptie het glas wordt geheven, gaan de spelers het veld op voor het zogenoemde Hutspottoernooi. Iedereen die een balletje wil trappen, is welkom om mee te doen aan de wedstrijden, waarbij de gezelligheid vér boven de prestatie gaat. Het vieze weer hield zondag 6 januari weliswaar veel spelers en publiek binnen, maar de mannen die er waren, hebben een goede start gemaakt met het nieuwe jaar. Ze werden beloond met een lekker bord hutspot, stevige Hollandse kost die er op zo’n winterse dag prima in gaat.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Rheder Enk staat stil bij vrijheid

RHEDEN – Op vrijdag 16 april is het 76 jaar geleden dat Rheden werd bevrijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.