Home / Rheden-Regiobode / Speuren naar sporen met IVN

Speuren naar sporen met IVN

RHEDEN – IVN Oost Veluwezoom verzorgt zondag 27 januari om 13.00 uur een speurtocht naar diersporen. In het bos bij het dorp Rheden leven veel dieren. Misschien komen deelnemers aan de wandeling ze tegen, maar de diersporen zijn zeker weten te zien. Gidsen van IVN Oost-Veluwezoom vertellen waaraan de sporen van bijvoorbeeld zwijnen, dassen, herten, vossen en vogels te herkennen zijn. Ook voor kinderen is dit een leuke en leerzame excursie. De wandeling start aan het begin van de Snippendaalseweg in Rheden, bij de rotonde met de Arnhemsestraatweg, en duurt ongeveer twee uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.