Home / Rheden-Regiobode / Speelotheek opent jubileumjaar

Speelotheek opent jubileumjaar

VELP – In 2019 bestaat Speelotheek Velp 25 jaar en dat wordt het hele jaar door met de kinderen gevierd onder het motto Nooit te oud om te spelen. Op woensdag 30 januari om 14.30 uur komt burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden op bezoek. Hij opent het jubileumjaar met een verhaal over de Speelotheek Velp. Ook wordt de nieuwe website van de Speelotheek gelanceerd. Alle kinderen van één tot acht jaar zijn welkom, ook niet-leden. De kinderen mogen thuis een mooie ambtsketen maken en deze dragen. Van welk materiaal, dat mogen de kinderen zelf bepalen. Onder de deelnemende kinderen wordt een prijs verloot. De winnaar mag met zijn/haar ambtsketen en met de burgermeester op de foto. Speelotheek Velp is te vinden in Oosterwolde aan de Middelhagenhof 1 in Velp.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.