Home / Rheden-Regiobode / Spannende nieuwjaarsstrijd bij Slagvaardig

Spannende nieuwjaarsstrijd bij Slagvaardig

RHEDEN – Tafeltennisvereniging Slagvaardig in Rheden begon het jaar op zondag 13 januari traditiegetrouw met de oliebollen- en appelflappencup. Daarnaast was er een gezellige nieuwjaarsborrel.

Bij de oliebollencup werd er sportief gestreden om bekers in een 9-kamp en 10-kamp. Spelers uit verschillende competitieklassen speelden tegen elkaar. Spelers uit een lagere klasse kregen, afhankelijk van het klasseverschil, een aantal punten voor op degenen die in een hogere klasse spelen. Dit leverde veel spannende wedstrijden op, met soms verrassende overwinningen. De uiteindelijke finale ging tussen Roy Braam en Michel Diekema. Michel Diekema won voor de tweede maal op rij de oliebollencup.

De strijd om de appelflappencup was eveneens spannend. Om deze cup speelden de recreantleden van Slagvaardig. Er werd flink aangemoedigd en meegeteld. Henny Roman won de cup voor de derde maal op rij.
Na de prijsuitreiking door Marcel Bodt, de organisator van dit toernooi, volgde de nieuwjaarsborrel met de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Leo den Hoed. In deze toespraak werd Peter Kemperman (foto) bedankt voor zijn inzet als bestuurslid. Door zijn nieuwe drukke baan moest hij deze functie neerleggen. Peter blijft wel aan de club verbonden, maar niet meer als bestuurslid. De organisatie kijkt terug op een erg geslaagde dag met heerlijke zelf gebakken oliebollen en appelbeignets.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.