Home / Doesburg-Regiobode / Snoeien in weer en wind

Snoeien in weer en wind

DOESBURG – De cursisten van de snoeicursus Appel en Peer, die zaterdag werd gegeven in Museumtuin ‘t Olde Ras in Doesbrug, zochten door het slechte weer weliswaar iets eerder de warmte op dan gepland, maar hebben toch veel opgestoken. Ze kregen uitleg over hoe zij het beste hun appel- en perenbomen kunnen snoeien, zodat deze ook dit jaar weer flink zullen bloeien en vrucht zullen dragen. Wie de cursus heeft gemist, kan alsnog terecht bij de organiserende stichting Behoud en Bevordering Fruitcultuur. Elke twee weken is er een cursusdag. Opgeven hiervoor kan via fructus@stipte.nl.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.