Smulhoek Dieren gaat nu ook bezorgen

DIEREN – De Smulhoek in Dieren breidt uit. Vanaf februari is ook maaltijdbezorging mogelijk en komt er een haal- en brengservice.

De Smulhoek in het multifunctionele centrum de Oase in Dieren is al langer bekend van de maaltijden voor 55+ers in Dieren en omstreken. Steeds meer mensen weten de Smulhoek te vinden om lekker te eten. Daarbij ontstaat daardoor een netwerk van mensen die elkaar kennen en opzoeken. Juist de contacten onderling worden gewaardeerd.
De Smulhoek kookt al jaren drie maaltijden per week, daar komt nu maaltijdbezorging bij. Ook komt er een haal- en brengservice. Ook nieuw is dat er gewerkt wordt met een lidmaatschap. Voor 1,50 euro kunnen mensen lid worden, maaltijden laten bezorgen en tegen gereduceerd tarief in de Oase komen eten. Dit kan maandag, dinsdag en vrijdag om 17.30 uur. De zaal opent om 16.30 uur. Wie mee wil eten, dient zich wel even vooraf aan te melden.

Wie meer wil weten, kan contact opnemen met Mignon de Kruyf, kok en initiatiefnemer van de Smulhoek, via 06-81499432 of kijk op oasedieren.nl/smulhoek-de-oase.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.