Home / Belangrijk / Skills-wedstrijden op Aeres VMBO Velp

Skills-wedstrijden op Aeres VMBO Velp

VELP – Aeres MBO Velp houdt vrijdag 25 januari tussen 17.00 en 19.30 uur maar liefst drie Skills-vakwedstrijden. Deelnemende teams strijden voor een plek binnen het provincieteam van Skills Talents.

De wedstrijden binnen de beroepsrichtingen Bloemwerk, Economie & Ondernemen en Tuinontwerp & Aanleg worden gehouden bij Aeres Velp, tegelijkertijd met het open huis van de vmbo-afdeling. Tien scholen uit Gelderland reizen met hun driekoppige team af naar Velp voor de verschillende wedstrijden. De prijsuitreiking vindt omstreeks 19.30 uur plaats.

De organisatie Skills Talents timmert aardig aan de weg in Nederland, steeds meer vmbo-scholen houden voorrondes in eigen school om een winnende team af te kunnen vaardigen naar de provinciale wedstrijden. Skills Talents zijn teamvakwedstrijden op tien onderdelen voor laatstejaars vmbo’ers. Deelnemende leerlingen krijgen hier een podium om hun talenten te laten zien. De opdrachten die de leerlingen tijdens de wedstrijden uitvoeren, zijn ontwikkeld door docenten en sluiten daarom aan bij het lesprogramma. De vakwedstrijden worden georganiseerd door de stichting Skills Netherlands in samenwerking met mbo-scholen. Een vakkundige jury vanuit het beroepenveld beoordeelt de kandidaten.

www.skillstalents.nl

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.