Home / Rheden-Regiobode / Sjors Sportief en Sjors Creatief van start in gemeente Rheden

Sjors Sportief en Sjors Creatief van start in gemeente Rheden

GEM.RHEDEN – Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Rheden ontvangen deze week weer het Sjors Sportief/Creatief-boekje. In dit boekje staan sportieve en creatieve workshops, waarmee leerlingen kennis kunnen maken met één of meerdere activiteiten.

Kinderen kunnen kennismaken met meer dan zestig activiteiten zoals atletiek, badminton, dansen, lasergamen, paardrijden, turnen, scouting en tennis. Ook aan de creatievelingen is deze editie gedacht, denk hierbij aan toneelspelen, muziek maken, tekenen en schilderen, taartjes maken en knutselen. Kinderen mogen zich voor zoveel activiteiten inschrijven als zij zelf willen. De meeste zijn gratis. Inschrijven kan het hele schooljaar door.

Door een kennismakingsworkshop te volgen hoeven de kinderen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Basisschoolleerlingen uit groep 1 tot en met 8 kunnen zich vanaf woensdag 23 januari voor activiteiten inschrijven via www.sjorssportief.nl.

info@sjorssportief.nl

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.