Home / Brummen-Regiobode / Shakespeare in Love in Filmcafé

Shakespeare in Love in Filmcafé

EERBEEK – In het Filmcafé van de Kruiskerk in Eerbeek wordt zaterdag 12 januari de komische film Shakespeare in Love vertoond. Dit blijspel gaat over het leven van William Shakespeare en vertelt het verhaal achter het grootste liefdesdrama ooit geschreven, Romeo en Julia. De jonge William is eind zestiende eeuw een veelbelovend toneelschrijver, maar hij wordt getroffen door de nachtmerrie van alle schrijvers: hij krijgt geen letter meer op papier. Wat William nodig heeft, is een muze en zij verschijnt in de vorm van de beeldschone Lady Viola. De vreugde en het verdriet in zijn eigen leven vinden hun weg naar het papier en vormen een ontroerend, vrolijk en boeiend verhaal over zijn grootste en nog bijna nooit vertelde liefdesgeschiedenis. De film begint om 20.00 uur, de Kruiskerk opent een half uurtje eerder. Na afloop is er gelegenheid tot napraten. De entree bestaat uit een vrijwillige bijdrage.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.