Home / Doesburg-Regiobode / Sfeervolle Winterfair in Giesbeek

Sfeervolle Winterfair in Giesbeek

GIESBEEK – De Giesbeekse Winterfair op zondag 6 januari stond in het teken van diverse activiteiten. De kerk stond vol met stands met tweedehands en nieuwe goederen, cadeauartikelen, fraaie kaarten en nog veel meer. Ook schilderijen en leuke houten voorwerpen gingen grif van de hand. Tussen het struinen door konden bezoekers een heerlijke kopje koffie of thee drinken of een kom erwtensoep, broodje worst of wafel nuttigen. Diverse koren verzorgden tussendoor leuke optredens. De opbrengst van de drukbezochte Winterfair komt ten goede aan het behoud en onderhoud van de Giese Toren.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Basisschool de Vlinder adopteert gemeentegrond

DIEREN – Basisschool de Vlinder in Dieren heeft een stuk braakliggend gemeentegrond geadopteerd van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.