Home / Doesburg-Regiobode / Sfeervolle Winterfair in Giesbeek

Sfeervolle Winterfair in Giesbeek

GIESBEEK – De Giesbeekse Winterfair op zondag 6 januari stond in het teken van diverse activiteiten. De kerk stond vol met stands met tweedehands en nieuwe goederen, cadeauartikelen, fraaie kaarten en nog veel meer. Ook schilderijen en leuke houten voorwerpen gingen grif van de hand. Tussen het struinen door konden bezoekers een heerlijke kopje koffie of thee drinken of een kom erwtensoep, broodje worst of wafel nuttigen. Diverse koren verzorgden tussendoor leuke optredens. De opbrengst van de drukbezochte Winterfair komt ten goede aan het behoud en onderhoud van de Giese Toren.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gewelddadig treffen in Thorbeckestraat

DIEREN – In de vroege ochtend van zondag 12 juli is er een gewelddadig incident …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.