Home / Rheden-Regiobode / Seniorensport in De Hangmat

Seniorensport in De Hangmat

RHEDEN – Een groep vrouwen en mannen in de leeftijd van 55 tot 75 jaar komt wekelijks op woensdag bijeen om diverse soorten van sport en spel te beoefenen in sporthal de Hangmat in Rheden. Spierkracht, lenigheid en bewegelijkheid van de gewrichten, balans evenwicht en coördinatie staan hierbij centraal. Elke les wordt begeleid door een bevoegde docent, die speciaal is opgeleid voor het begeleiden van seniorensporters. De seniorengroep bestaat niet uit mensen die proberen topsport te bedrijven, maar zijn wel mensen die proberen door sport en spel ook op hogere leeftijd functioneel en mobiel te blijven. Belangstellenden in deze leeftijdsgroep zijn welkom in sporthal de Hangmat op woensdag van 18.30 uur tot 19.30 uur. Wie belangstelling heeft, kan eens vrijblijvend meesporten. De kosten bedragen 16 euro per maand. In de schoolvakanties wordt er niet gesport.

Tel. 026 – 4955402 / 06 – 50494270
info@phys-ieke.nl

Lees ook

Zaterdag sneeuwt het nostalgie tijdens het Anton Pieck Festival in Dieren

DIEREN – Zaterdag 14 december zal het centrum van Dieren omgetoverd worden tot een oud-Hollands …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.