Home / Brummen-Regiobode / Samen eten in de Wheme

Samen eten in de Wheme

HALL – Stichting Welzijn Brummen verzorgt donderdag 31 januari een maaltijd voor inwoners van de gemeente Brummen. Vanaf 17.00 kunnen belangstellenden terecht in De Wheme in Hall. De kosten bedragen 9,50 euro per persoon, exclusief drankjes. Er worden bospaddenstoelensoep, runderstooflapje, spruiten, rodekool, puree en chocoladevla met slagroom geserveerd. Aanmelden kan tot en met donderdag 24 januari bij mevrouw Groot Boerle via tel. 0313-654205. Mensen die graag thuis opgehaald willen worden, omdat ze bijvoorbeeld slecht ter been zijn, kunnen dat doorgeven.

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.