Rozendaal vraagt om resultaten Tuinvogeltelling

ROZENDAAL – Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari vindt de jaarlijkse Nationale Tuinvogeltelling plaats. Afgelopen jaar hebben inwoners van Rozendaal aan deze telling mee gedaan. Dit jaar wil de gemeente Rozendaal een impuls geven aan biodiversiteit. Eén van de onderdelen is het verbeteren van de nestgelegenheid voor tuinvogels. De telling van tuinvogels door inwoners van Rozendaal wil de gemeente gebruiken om te bepalen voor welke tuinvogels zij nestkasten gaan ophangen of bijvoorbeeld bomen laten staan, zodat de tuinvogels daarin kunnen nestelen.
Daarom vraagt de gemeente inwoners die meedoen aan de tuinvogeltelling om de resultaten door te geven via e-mail h.jacobsen@rozendaal.nl. Het is ook mogelijk de telling op te schrijven en af te geven op het gemeentehuis, t.a.v. de heer H. Jacobsen. De gemeente verzamelt alle gegevens en maakt een Rozendaalse top 25. De resultaten wordt gepubliceerd in In de Roos.

www.vogelbescherming.nl/in-mijn-tuin/nationale-tuinvogeltelling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.