Home / Brummen-Regiobode / Romy Cohen ontwerpt poster voor Brummense Bikkel

Romy Cohen ontwerpt poster voor Brummense Bikkel

BRUMMEN – Wethouder Jolanda Pierik kreeg woensdag 30 januari een poster waarmee de gemeente aandacht wil vragen voor de Brummense Bikkel, het jeugdlintje van de gemeente Brummen. Het ontwerp is van Romy Cohen, die de poster trots aan de wethouder overhandigde.

De 18-jarige Romy Cohen uit Brummen heeft de poster ontworpen. Zij volgt de opleiding MBO Mediavormgeving niveau 4. Ze vertelt: “Jongerenwerker Sjoerd Botschuyver van Stichting Welzijn Brummen (SWB) vroeg me of ik het leuk vond om de poster voor de Brummense Bikkel te ontwerpen. Omdat onze samenwerking altijd goed is, wilde ik dat wel, ook omdat ik het leuk vind om wat te kunnen betekenen voor dit project!”
Wethouder Jolanda Pierik: “Ik vind dat Romy een mooie poster heeft gemaakt. En wat leuk dat ze zich hier voor ingezet heeft. Zo brengen we dit mooie initiatief van de Brummense Bikkel weer even extra onder de aandacht.”

De posters worden verspreid in winkels, bij sportverenigingen, scholen en bibliotheken. Op de achterkant staat een nominatieformulier. Wethouder Pierik hoopt zoveel mogelijk aanmeldingen binnen te krijgen. “Er zijn veel kinderen die niet in de schijnwerpers staan, terwijl ze zich wel op een bijzondere manier inzetten voor anderen of onze gemeente. De gemeente Brummen is trots op deze kinderen en jongeren en daarom vind ik dat zij een lintje verdienen.”

Iemand nomineren kan nog tot tot eind maart. Er zijn twee leeftijdscategorieën: van 4 tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 17 jaar. Er is een nominatieformulier te vinden op de poster, maar ook te downloaden via www.welzijnbrummen.nl. Een aanmelding doorgeven kan ook naar bikkel@welzijnbrummen.nl of per brief: Nominatie Brummense Bikkel, p/a Postbus 141, 6970 AC Brummen. Alle inzendingen worden eind maart beoordeeld door de jury, die onder leiding staat van wethouder Jolanda Pierik.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.