Rick Evers: Konijn te koop, laatste kans!

Ze is nog niet verkocht. Ons lieve konijntje Nola. Een tijdje terug bood ik haar in deze krant te koop aan omdat ze alles sloopte wat los en vast zat. De vraagprijs was 3.000 euro. Vooral omdat we de schade aan onze inboedel terug wilden verdienen. Helaas moet ik de prijs opnieuw verhogen.

Nola heeft haar eigen plekje in de bijkeuken. Daar staan behalve haar hok: een diepvries, een wasmachine en een droger. En omdat ik de achterkant van die apparaten heb afgetimmerd, kan ze in de bijkeuken in principe niets slopen. Ik zeg ‘in principe’. Voorwaarde is namelijk wel dat je altijd, let op: ALTIJD, het deurtje van de wasmachine sluit als Nola’s hok openstaat.

Afgelopen weekend heb ik een boel geleerd. Zo weet ik nu bijvoorbeeld dat konijnen dol zijn op rubber. Ze kunnen een rubberen rand van een wasmachine binnen vijf minuten zo aanvreten, dat er bijna niets meer van over is. We probeerden nog een wasje te draaien, maar onze natte voeten maakten duidelijk dat zo’n rubberen rand een niet te onderschatten onderdeel van een wasmachine is.

Wat ik ook geleerd heb, is dat echt alles via internet te bestellen is. Ook een rubberen manchet voor een wasmachine type WF70FQhuppeldepup. Vandaag besteld morgen in huis. De derde les vond ik een pijnlijke. Namelijk dat een pakketje met het juiste onderdeel thuiskrijgen nog niet betekent dat de wasmachine over een uurtje weer draait.

Ik ben nog steeds chagrijnig, heb pleisters op al mijn vingers en ik heb drie schroefjes over die oorspronkelijk ergens in de wasmachine horen. Zes uur heeft de vervangsessie geduurd. Nola kreeg er niets van mee. Ze lag er al die tijd naast te slapen. De schat. Wie biedt 3.050 euro?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.