Home / Doesburg-Regiobode / Repair Café in Doesburg

Repair Café in Doesburg

DOESBURG – In het nieuwe jaar vindt het eerste Repair Café plaats op woensdag 9 januari en dus niet op 2 januari. Deskundige reparateurs van het Repair Café in Doesburg staan weer klaar voor iedereen met kapotte spulletjes die wellicht nog gemaakt kunnen worden. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers terecht in Caleidoz Beumerskamp. Een reparatie scheelt niet alleen in de kosten, maar draagt ook bij aan een beter milieu.

Lees ook

Aanhanger vliegt spontaan in brand

DREMPT – De brandweer van Doesburg werd dinsdag 11 augustus opgeroepen voor een brand in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.