Home / Rheden-Regiobode / Repair Café Dieren ook ‘s avonds open

Repair Café Dieren ook ‘s avonds open

DIEREN – Het Repair Café in Dieren wil meer mensen de mogelijkheid geven om hun kapotte spullen te laten repareren in plaats van weg te gooien. Daarom is het Repair Café vanaf nu ook ‘s avonds geopend.

Dit Repair Café wordt gehouden op de vierde donderdag van de maand, van 19.00 tot 21.00 uur in de Oase in Dieren. Het eerste Repair Café in de avond is op donderdag 24 januari. Tot nu toe was het Repair Café in Dieren alleen elke tweede zaterdag van de maand geopend.
Bij het Repair Café kan iedereen terecht voor de reparatie van kapotte apparaten, fietsen, kleding en dergelijke. Nieuwe vrijwilligers zijn ook welkom: voor de reparatie van elektra, fietsen, textiel en artikelen zonder snoer, voor plakwerk of voor ontvangst van de bezoekers. Wie het leuk vindt om in een gezellig team duurzaam bezig te zijn, kan contact opnemen via repaircafedieren@outlook.com of komt langs tijdens het volgende Repair Café, op zaterdag 12 januari van 14.00 tot 16.00 in De Oase.

Lees ook

Rheder Enk staat stil bij vrijheid

RHEDEN – Op vrijdag 16 april is het 76 jaar geleden dat Rheden werd bevrijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.