Home / Brummen-Regiobode / Reinder Rabelink wint Loenermark-biljarttoernooi

Reinder Rabelink wint Loenermark-biljarttoernooi

LOENEN – Het 10 over rood-biljarttoernooi bij Loenermark is gewonnen door Reinder Rabelink. Ruim honderd leden van Loenermark deden vorige week mee aan dit toernooi.

Op maandag, woensdag en donderdag waren de voorrondes, waarna er veertig deelnemers doorgingen naar de finale op vrijdag. De finale stond bol van de emoties en spanning. Als eerste was het Kevin Koller die tien caromboles maakte, maar Reinder Rabelink maakte er in dezelfde ook tien, zodat een barrage de beslissing moest brengen. Daarin toonde Reinder zich de sterkste.
Na Reinder Rabelink op de eerste plaats volgde Kevin Koller op de tweede plek. Derde werd Martin Jansen, vierde Berty vd Bunte en de vijfde plaats was voor Paul Put. De overige finalisten waren Henny Schoolderman, Jan Janssen, Wilco Kruk, Hans Plant en Hans Keislair. De hoofdprijs van de verloting, een vleesbon van 75 euro, beschikbaar gesteld door slager Geert van der Horst uit Eerbeek, werd gewonnen door Henk Hoekman. De organisatie blik al met al terug op een geslaagd 10 over rood-toernooi.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.