Home / Belangrijk / Recordaantal passagiers Buurtbus Spankeren Dieren

Recordaantal passagiers Buurtbus Spankeren Dieren

SPANKEREN / DIEREN – Buurtbus Spankeren Dieren heeft in 2018 het aantal van 10.000 passagiers overschreden. In totaal werd de bus door meer dan 10.400 passagiers gevonden. Dat is een stijging van meer dan 600 passagiers ten opzichte van het jaar ervoor.
Dit is niet het enige goede nieuws voor de buurtbusvereniging. Ook gaat zij in de loop van januari met een gloednieuwe bus de weg op. Ook hoopt de buurtbus dat er in de loop van 2019 een einde komt aan alle omleidingen in Spankeren en Dieren, zodat de bussen na jaren eindelijk weer de officiële route kunnen rijden. De dienstregeling voor 2019 is enigszins aangepast, nieuwe dienstregelingen zijn verkrijgbaar in de bus en bij diverse openbare instellingen.

www.bbsd.nl

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.