Home / Brummen-Regiobode / Raad voor zonnepark Elzenbos

Raad voor zonnepark Elzenbos

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen heeft in de vergadering van donderdag 24 januari een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven die de realisatie van een zonnepark nabij de Elzenbos in Brummen mogelijk moet maken. Dit burgerinitiatief van BrummenEnergie is voorzien op een braakliggend deel van de Elzenbos, waar voor de duur van 25 jaar een zonnepark wordt voorzien. De verklaring van geen bedenkingen is noodzakelijk omdat er sprake is van een afwijking van het geldende bestemmingsplan. “Raadsbreed was er steun voor dit initiatief en waardering voor de wijze waarop er draagvlak is gecreëerd in de directe omgeving”, meldt de gemeente Brummen.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.