Home / Brummen-Regiobode / Protestantse kerk Loenen zamelt in

Protestantse kerk Loenen zamelt in

LOENEN – In Loenen wordt de inzamelingsactie Kerk in Actie van de Protestantse Kerk een nieuwe start gegeven met een nieuw verzameladres. Sinds kort fungeert Rikie van Binsbergen als contactpersoon/inzameladres voor deze actie.

Rikie wil graag dat er in Loenen ook actief wordt meegedaan aan deze actie, die landelijk in 2017 een bedrag van 31.353 euro voor het goede doel heeft opgebracht. Daarom vraagt zij om postzegels (ruim uitknippen), geboortekaartjes, oude mobieltjes, lege toners en cartridges, buitenlands geld en oud Nederlands munt- en briefgeld.
Ook zijn ansichtkaarten welkom. Dit is een enkele kaart met aan ene kant een afbeelding en aan de achterzijde ruimte voor een adres en postzegel. Helaas zijn bijna alle dubbele kaarten en enkele kaarten die in een envelop verzonden worden oud papier. Er is nog wel handel in zelfgemaakt 3d kaarten, dubbele kaarten van Anton Pieck, voor het Kind en Stichting Kinderpostzegels.
Eventuele verzamelingen uit inboedels die niemand wil hebben, maar misschien voor een verzamelaar waarde heeft, kunnen ook ingeleverd worden. Vooral oude ansichtkaarten (stadsgezichten) zijn welkom. Spullen kunnen afgegeven worden bij Rikie van Binsbergen, Hameinde 10 in Loenen, tel. 055 – 5052458.

Lees ook

Verkoop van Israël-producten

EERBEEK – De familie Jansen in Eerbeek houdt van donderdag 6 tot en met zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.