Home / Rheden-Regiobode / Pronkzitting in Rheden

Pronkzitting in Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 19 januari begint het carnavalsseizoen in Rheden met de jaarlijkse pronkzitting in de feestburcht van de Heiknüüters, Ons Huis. Om 20.11 uur betreden de Senaat en Raad van Elf de zaal voor een mooie avond vol sketches, muziek en dans, veelal uitgevoerd door eigen leden. Een belangrijk onderdeel van deze avond is, zoals ieder jaar, de bekendmaking van de Ridder van de Rhedense Leeuw, een onderscheiding die ieder jaar wordt uitgereikt aan een medeburgers die zich heeft ingezet voor de maatschappij en het dorp Rheden in het bijzonder. Iedereen die zin heeft in een gezellige avond is welkom. Na het officiële gedeelte zal het feest, dat tot in de kleine uurtjes duurt, losbarsten. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur, de toegangsprijs is 5 euro voor niet-leden en voor de leden is de toegang vrij.

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.