Home / Doesburg-Regiobode / Proefles QiGong

Proefles QiGong

ANGERLO – Acupunctuurpraktijk Doesburg start dit jaar ook in Angerlo met een groepsles QiGong. Deze les wordt gegeven op maandag tussen 19.00 en 20.00 uur in de Pastorie aan de Dorpsstraat 33. Ook aan de Wilgenstraat 4 in Doesburg is er nog plaats in de groepsles op dinsdag tussen 10.00 en 11.00 uur. De lessen worden verzorgd door Dieke Theuns. QiGong is de Chinese bewegingsleer, een rustige vorm van TaiChi. QiGong helpt om soepel en fit te blijven en is geschikt voor alle leeftijden, ongeacht de fysieke conditie. Maandag 14 is er een gratis proefles in Angerlo en dinsdag 15 januari in Doesburg. Aanmelden voor deze proefles kan bij Dieke via tel. 06 – 52633430 of info@acupunctuurpraktijkdoesburg.nl. Er kunnen maximaal acht mensen per les meedoen.

Lees ook

Toertocht tractoren in Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – Op zondag 25 augustus 2019 houdt Oldtimer Club Keppel voor de negentiende keer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.