Home / Doesburg-Regiobode / Primalado dankbaar voor sponsoring

Primalado dankbaar voor sponsoring

ANGERLO – Het is in Angerlo al tientallen jaren een begrip: de kerstboom die jaarlijks door buurtvereniging Primalado wordt geplaatst aan de Prinses Margrietlaan. Het wordt de laatste jaren echter steeds moeilijker om een mooie en vooral betaalbare kerstboom te plaatsen. Het bestuur van de buurtvereniging is daarom op zoek gegaan naar een sponsor die wilde meebetalen aan een mooie kunstkerstboom. Henk Wissink van De Tuynderie is bereid gevonden te sponsoren en daarom was dit jaar voor het eerst een prachtig verlichte kunstkerstboom te zien. De buurtvereniging is Wissink dankbaar voor zijn bijdrage.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.