Home / Brummen-Regiobode / Prestatieloop rondje Oeken

Prestatieloop rondje Oeken

BRUMMEN – Op zondag 27 januari vindt de prestatieloop rondje Oeken weer plaats. Start en finish zijn bij de Vroolijke Frans in Brummen (Broek).

Deelnemers kunnen verschillende afstanden lopen door het buitengebied. De 10 kilometer start om 10.00 uur, de 5 kilometer om 10.05 uur en jeugd tot en met twaalf jaar start om 10.10 uur voor de afstand van 1,7 kilometer. Inschrijven kan op zondagmorgen 27 januari, voorafgaande aan de loop, in de zaal van de Vroolijke Frans. Ook is inschrijven via www.inschrijven.nl mogelijk. De kosten bij voorinschrijving bedragen 5 euro voor de 5 kilometer, 7,50 euro voor de 10 kilometer en 2 euro voor de jeugd. Inschrijven ter plekke kost 1 euro extra voor elke afstand.
Rondje Oeken wordt georganiseerd door De Vroolijke Frans en Jan Strijker Hardloopbegleiding. De gehele opbrengst gaat naar de Stichting Diabetes Onderzoek Nederland (DON). Omkleden en douchen kan in de kleedlokalen van voetbalvereniging Oeken aan de overkant van de Vroolijke Frans.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.