Home / Rheden-Regiobode / Play-in voor blazers en slagwerkers bij Rosendaalsche Kapel

Play-in voor blazers en slagwerkers bij Rosendaalsche Kapel

ROZENDAAL – Op zaterdag 2 februari verzorgt de Koninklijke Rosendaalsche Kapel een Play-In voor blazers en slagwerkers. Deze wordt gehouden in Het Rhedens in Rozendaal.

Onder leiding van dirigent Michel Jalink wordt er de hele dag muziek gemaakt. Aan het eind van de dag wordt er een optreden gegeven. Vooraf is er niet bekend wat er gespeeld gaat worden. Mensen die toch liever vooraf willen weten wat zij moeten spelen, kunnen per e-mail muziek toegestuurd krijgen.
De dag begint om 9.00 uur met koffie en thee en iets lekkers. Om 9.30 uur komt het eerste stuk op de lessenaar te staan. Klokslag 16.00 uur laten de deelnemers het publiek horen wat er ingestudeerd is.
Kosten voor deelname zijn 12,50 euro. Voor dit bedrag krijgen deelnemers koffie/thee, lunch en bladmuziek. Aanmelden kan via de website: rosendaalschekapel.nl/inschrijfformulier-play-in of per e-mail naar muziek@rosendaalschekapel.nl. Vermeld in dit bericht naam, e-mailadres en telefoonnummer, evenals welk instrument wordt bespeeld en welke sleutel wordt gelezen.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.