Home / Brummen-Regiobode / Peuterinloop op De Poort

Peuterinloop op De Poort

LOENEN – Basisschool De Poort in Loenen houdt vrijdag 25 januari een peuterinloop. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen meedoen met de kleuters en samen met hun ouders kennismaken met de school. De inloop is van 09.00 tot 11.00 uur. De Poort organiseert dit schooljaar een aantal keren een peuterinloop zodat ouders en hun peuter op een leuke en gemoedelijke manier kennis kunnen maken met de basisschool. Er is nog een inloop op donderdag 28 maart en woensdag 15 mei.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.