Home / Brummen-Regiobode / Peuterinloop basisschool De Poort

Peuterinloop basisschool De Poort

LOENEN – Vrijdag 25 januari van 9.00 tot 11.00 uur zijn peuters vanaf drie jaar welkom om samen met hun ouders te komen naar de peuterinloop op basisschool De Poort in Loenen. Tijdens deze ochtend mogen peuters meedoen met de kleuters en kunnen ouders kennismaken met de school. De Poort houdt dit schooljaar een aantal keren een peuterinloop zodat ouders en hun peuter op een leuke en gemoedelijke manier kennis kunnen maken met de basisschool. Op 28 maart en 15 mei vinden de volgende peuterinlopen plaats, steeds van 09.00 tot 11.00 uur.

Lees ook

Meespelen met HV Brummen

BRUMMEN – Deze week start ook voor Handbalvereniging Brummen het seizoen. Op dinsdag, woensdag en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.