Home / Brummen-Regiobode / Oude bomen voor een nieuwe telefoon

Oude bomen voor een nieuwe telefoon

EERBEEK – Een dikke vierhonderd bomen bracht de elfjarige Dennis woensdag 9 januari naar de voormalige gemeentewerf aan de Ringlaan in Eerbeek. Samen met zijn vader en opa reed hij af en aan om oude kerstbomen te brengen, die hij vooraf had verzameld in het dorp. De gemeente Brummen gaf 50 cent per boom, dus met hard werken en bomen sjouwen heeft Dennis een mooi bedrag verdiend. “Voor een nieuwe telefoon.”
Elk jaar verzamelt de gemeente Brummen afgedankte kerstbomen en elk jaar zijn het vooral kinderen die met fietsen, karretjes en skelters bomen komen brengen voor wat euro’s voor hun spaarvarken. Dit jaar werden er maar liefst 2078 bomen ingeleverd.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.