Home / Rheden-Regiobode / Optreden coverband Crosstown

Optreden coverband Crosstown

DIEREN – De coverband Crosstown speelt zaterdag 12 januari om 21.00 uur live bij café De Tapperij in Dieren. De band speelt covers van bekende songs uit de zestiger, zeventiger en tachtiger jaren. Geen exacte kopieën van het origineel, maar op een eigen originele manier gespeeld waarbij emotie en groove centraal staan. Het resultaat is een uiterst dansbare mix van rock, funk, rock & roll, soul en reggae. De entree is gratis.

Lees ook

Ik vind: Vogelvrij

SPANKEREN – Elk jaar bezoeken vele ganzen de Broekdijk in Spankeren. Nu zijn ze nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.