Home / Belangrijk / Optreden CheZReneZ & Friends

Optreden CheZReneZ & Friends

BRUMMEN – Op zondag 27 januari speelt de formatie CheZReneZ & Friends Amerikaanse folk in de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Zanger en gitarist René Prop speelt sinds medio 2013 onder de naam CheZReneZ in verschillende formaties. In de Vroolijke Frans speelt hij met basgitarist René Paat, percussionist Henk Bons en zanger en gitarist Han Lebbink. Zij hebben een uitgebreid repertoire van Amerikaanse folk, blues, rock en rock & roll. Het optreden is gratis toegankelijk en begint om 14.30 uur.

www.devroolijkefrans.nl

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.