Home / Brummen-Regiobode / Operaconcert Lenneke Ruiten

Operaconcert Lenneke Ruiten

HALL – In de Hallse kerk treden zondag 13 januari zangeres Lenneke Ruiten en pianist Jorge Gimenez op. Samen brengen zij een programma met werken van Chausson, Fauré, Debussy, Poulenc, Brahms, Liszt en Rachmaninov.

Lenneke Ruiten viert triomfen over de hele wereld, van New York tot de wereldberoemde operahuizen van Milaan, Brussel, Stuttgart en Amsterdam. Sinds ze in de zomer van 2013 Zerbinetta zong bij de Staatsoper Stuttgart is Lenneke Ruiten een internationale ster. Ze wás al ruim tien jaar een drukbezette zangeres, maar het optreden in Richard Strauss’ opera tilde haar loopbaan naar een hoger plan. Inmiddels heeft ze debuten bij tal van grote operahuizen achter de rug.
Lenneke maakt dit seizoen bewust pas op de plaats als operazangeres, zodat ze zich helemaal kan wijden aan haar concertwerk, dat door al haar toprollen de afgelopen seizoenen in de verdrukking kwam. In het voorjaar van 2019 keert ze terug op het operatoneel.

Lenneke Ruiten zingt in Hall onder begeleiding van de jonge pianist Jorge Gimenez. Het concert begint om 15.30 uur en na afloop van het concert kunnen aanwezigen in het Hof te Hall, naast de kerk, nog even napraten onder het genot van een drankje en wat te knabbelen, tegen een bescheiden vergoeding. De toegang tot het concert bedraagt 18,50 euro. Neem voor hulp bij het bestellen van de kaarten contact op met Dolf Hofs, toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl of tel. 0575 – 562922.

Foto: Victor Thomas

www.lennekeruiten.com
www.brummencultuur.nl

Lees ook

’60 Km/uur is mooi begin voor veiliger weg langs kanaal’

Buurtbewoner blij met eerste stappen in verkeerssituatie LIEREN – Laat het grote plan even los, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.