Home / Brummen-Regiobode / Opening bibliotheek in Beekbergen

Opening bibliotheek in Beekbergen

BEEKBERGEN – Op woensdag 23 januari wordt tussen 14.00 tot 17.00 uur de nieuwe bibliotheek van zorgorganisatie Atlant geopend in Beekbergen. De bibliotheek is gevestigd in het oude gebouw van het Immendaal aan de Loenenseweg 50.

De opening staat in het teken van de Nationale Voorleesweek. Bezoekers kunnen deze dag naar de mooiste verhalen luisteren of helemaal tot rust komen tijdens heerlijke massages. Ook is het mogelijk dat zij zichzelf laten vereeuwigen door schilder, illustrator en tekenaar Marius van Dokkum. Daarnaast kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van zorgtechnologie: ze kunnen dansen met zorgrobot Zora en de wondere wereld van virtual reality ontdekken. Natuurlijk is er ook een hapje en een drankje. Aanmelden kan via bibliotheek@atlant.nl.

In de nieuwe bibliotheek kunnen gasten onder het genot van een kopje koffie of thee een boek lezen of luisteren, maar ook bladeren in de krant of een tijdschrift. Binnenkort wordt er een buitenterras aangelegd, zodat bezoekers heerlijk kunnen genieten van het buiten zijn in een rustige omgeving. De bibliotheek van Atlant is voor iedereen toegankelijk. In de bibliotheek zijn boeken, tijdschriften, groot letterboeken en luisterboeken te leen. Daarnaast is er een belevenistafel, waarbij men op interactieve wijze met anderen of alleen bezig kan zijn door bijvoorbeeld een spelletje te spelen, een puzzel te leggen of geluidsstukken te luisteren.
De bibliotheek is open op maandag van 13.30 tot 16.00 uur en van dinsdag tot en met donderdag van 09.30 tot 16.00 uur.

www.atlant.nl/wonen-bij-atlant/welzijn/bibliotheek

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.