Home / Brummen-Regiobode / Open repetitieavonden vouwenkoor Phoenix

Open repetitieavonden vouwenkoor Phoenix

BRUMMEN – Vrouwenkoor Phoenix uit Brummen zoekt jongere aanwas en houdt daarom op donderdagen 17 en 24 januari een open repetitie. Tijdens deze open repetities kunnen potentiële zangeressen ervaren hoe het is om in een koor te zingen.

Het koor start deze avonden met oefeningen om de stem op te warmen, doet wat zangtechniek-oefeningen en studeert vervolgens een nieuw nummer in. Er wordt niets van de nieuwkomers verwacht, ze hoeven alleen maar te ervaren hoe het is.
Vrouwenkoor Phoenix gaat voor kwaliteit en gezelligheid. Het koor met 55 leden uit de hele regio, gaf eind december nog een kerstconcert voor zeshonderd bezoekers in de Walburgiskerk in Zutphen. Het koor staat bekend om het uitgebreide repertoire, van licht klassiek tot negro spirituals, evergreens en ook moderner werk. Het jongste koorlid is 48 jaar: “Ik daag iedereen uit om de jongste te worden, maar wat erboven mag ook hoor”, zegt ze lachend.

De open repetities zijn op 17 en 24 januari van 20.00 tot 22.00 uur bij Plein Vijf in Brummen. Aanmelden kan via vrouwenkoorphoenix@gmail.com, dan zorgt het koor dat er muziek klaar ligt. Gewoon binnenlopen mag ook.

ww.vrouwenkoorphoenix.nl

Lees ook

De Hoge Veluwe krijgt erkenning voor succesvol natuurbeheer

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe is door het Europese project Land Is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.