Home / Doesburg-Regiobode / Open podium in Doesburg

Open podium in Doesburg

DOESBURG – Tijdens de Doesburgse Culturele Zondag van 3 februari is in de Gasthuiskerk een open podium dat start om 14.30 uur. Het gehele open podium wordt deze keer gevuld door de talenten van bandschool en -workshop Join the Band. Bij Join The Band leren deelnemers van alle leeftijden om samen in een band muziek te maken. De workshops vinden plaats in Gaanderen en staan onder leiding van Dayenne Wielheesen en Joël Groen. De leerlingen van Joël en Dayenne zetten in de Gasthuiskerk hun beste beentje voor in diverse muzikale acts, solo of als band. De toegang op 3 februari is gratis. “Wilt u zelf een keer meedoen? Vul dan het formulier in op de website van Gasthuiskerk Doesburg”, aldus de organisatie.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.